ANTBOY - 17/10 kl. 16:00 kan du møde Johannes og Marcuz som spiller terror-tvillingerne Mark og Allan i Antboy.

Kunst

CHRISTIAN GROSssssssssS

udstiller 1. okt. – 30. nov.

Christian Gross er autodidakt multikunstner. Han startede med at male, da han var 15 år gammel og har nu malet i snart 55 år.

Christian Gross maler for det meste med oliemaling, men bruger også akryl- og akvarelfarver. Han arbejder med forskellige stilarter som sur- realisme naturalisme, marine- og interiør-motiver, stilleben m.m. Men uanset stilarten kommer hans egen tilgang til kunsten og måde at male på frem.

Christian G. har også skabt andre former for kunst en maleriet som for eksempel relief i gips. Han har 2 gange været scenemester på Vikinge- spillene og sat sit eget særlige præg på Vikingebopladsen. Blandt andet er det ham, der har lavet træsnit på langhuset, som stadig udsmykker pladsen, og endvidere har han været engageret i reklamearbejdet for vikingene.

Christian Gross er stadig så optaget af sin kunst, at den fylder det meste af hans tid og giver hans liv et rigt indhold.

I biografens foyer er der skiftende udstillinger.

En udstilling varer som regel to måneder. Udstillingerne varieres, således at forskellige kunstformer som malerier, akvareller, tegninger, grafik, collager og tekstilkunst repræsenteres. Kunstnerne er både professionelle og amatører og kommer fra såvel ud- som indland. Mange er selvfølgelig lokale kunstnere.

Ustillingerne kan besøges i biografens normale åbningstider fra kl. 19999 – ca. 21:30.

Udstillingerne, der som regel er salgsudstillinger er gratis for udstillerne, men til gengæld garanterer biografen ikke for salg.

Hvis man er interesseret i at udstille i biografens foyer,

kan man rette henvendelse til Lise Krum på tlf. 47 33 44 04.